Mi az a Medistance?

A Medistance szolgáltatás segítségével Ön folyamatosan felügyelheti szerettei vérnyomását és vércukorszint értékeit az ország bármely pontjáról*. A mérést követően a vérnyomásértékek, vércukorértékek mobil kapcsolaton keresztül egy webes egészségügyi naplóba kerülnek, ahol a hozzátartozók vagy a kezelőorvosok személyes jelenlét nélkül felügyelhetik a mért értékeket (vérnyomás, vércukor, koleszterin, triglicerid, EKG).

Milyen értékeket mérhet a Medistance szolgáltatással?

Jelenleg mérésre van lehetőség. A rendszer testsúly, testzsír, kilégzési csúcsáramlás adatokat is képes továbbítani otthoni méréssel:

Hogyan működik a Medistance?

Medistance szolgáltatás a mérésekre a hazai piacon már bizonyított OMRON MIT Elite Plus vérnyomásmérő és Multicare IN vércukorszintmérő eszközöket használja. Ezekhez kapcsolódik a Medistance mobil adattovábbító eszköze, amely segítségével az adatok a mérést követően másodperceken belül elérhetővé válnak a hozzátartozók vagy orvosok számára. Az adatok továbbítására a Medistance GSM alapú mobil adatátvitelt használ, így az ország bármely pontjából, ahol mobil hálózat elérhető, a Medistance használható, akár még ott is, ahol a hagyományos vezetékes telefon és internet kapcsolat nem megoldható. A mért és összegyűjtött adatok egy webes felületen tekinthetők meg. Ezen webes felülethez csak azok férhetnek hozzá, akik számára a páciens hozzáférést engedélyez.

Csomagok és díjak

A Medistance szolgáltatás keretében elérhető csomagok és díjak megtekintéséhez kattintson ide!

Mit kap a Medistance szolgáltatás csomagban?

  1. A méréshez szükséges eszközöket (OMRON MIT Elite Plus vérnyomásmérő vagy Multicare IN vércukorszintmérő).
  2. Az adatok továbbításához szükséges Medistance mobil adatátviteli eszközt.
  3. A mért adatok folyamatos tárolását egy kiemelten védett adatközpontban.
  4. A mért adatok bármikor és azonnali megtekintését az interneten keresztül.

Kapcsolódó anyagok

Mit kell tudni a magas vérnyomásról?
Mit kell tudni a cukorbetegségről?
* A szolgáltatás hibátlan működéséhez szükséges, hogy a Mobil adatátviteli készülék GPRS kapcsolatot tudjon használni az ÁSZF-ben felsorolt mobilhálózatok valamelyikén.

Regisztrálok! →