OMRON vérnyomásmérő, OMRON inhalátor, OMRON  termékek, OMRON healthcare bemutatása:

OMRON - A  legkorszerűbb orvostechnikai eszközök

A japán OMRON vállalat egészség megőrzési üzletága több mint 20 éve a hazai piacon is jelen van. A világszerte többszáz millió és a Magyarországon több mint egy millió OMRON vérnyomásmérő használója  bizonyítja az OMRON termékek megbízható minőségét, pontosságát és felhasználóbarát tulajdonságait.

OMRON - Világelső a vérnyomás monitorozás és készülékfejlesztés terén

Cégünk 1990 óta látja el a japán OMRON Healthcare magyarországi képviseletét, mely a vérnyomás monitorozás terén, a készülékek gyártásában és fejlesztésében elismerten világelső.

Az egészségi állapot javításához, illetve a betegségek megelőzéséhez, diagnosztizálásához a legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket és berendezéseket szállítja világszerte. Az általunk forgalmazott OMRON vérnyomásmérők közt megtalálhatóak a felkaros és csuklós félautomata készülékek mellett a  teljesen automata vérnyomásmérő készülékek is.

OMRON - Klinikailag validált mérési értékek

A piacon is mértékadó  OMRON vérnyomásmérők az otthoni mind a professzionális vérnyomásmérésre alkalmasak. Az OMRON készülékek algoritmusa klinikai validált, így a legmegbízhatóbb mérést eredményezik. A legújabb OMRON Intellisense mérési technológiával a maximális pontosságon túl a vérnyomásmérés gyorsabbá, egyszerűbbé, kényelmesebbé és fájdalommentessé válik.

OMRON  -  Ultrahangos és kompresszoros inhalátorok és más innovatív termékek

A vérnyomásmérőkön túl fontos termékkört jelentenek az ultrahangos és kompresszoros inhalátorok is, melyek a légúti megbetegedésekre, valamint korunk népbetegségének, a légúti allergiának gyógykezelésére alkalmazhatóak. OMRON termékcsoportok: digitális lázmérők; elektromos izom-, idegstimulátorok (TENS készülékek); testzsírmérő készülékek; lépésszámláló kaloriméterek.

 

Omron logó