Medistance értékek: márka, egészség, innováció, egészséggondozás: az egészség érték

Az egészség gondozását a Medistance márka saját értékeivel támogatja.

Felelősség

Medistance kompetens, értékteremtő viselkedése az egyén és társadalom felelősségét támogatja, maga is példát mutatva az egészséggondozás kategóriájának felelős és jövőbemutató megteremtésében.

Közösségteremtés

Medistance márkával valódi értékek mentén kapcsolódhatunk, egészségközösséggé válhatunk. Közös értékek, közös gondolkodás, közös eszközhasználat, közös jövőkép.

Korszerűség és újszerűség

Az innováció a technológia szintjén mindig  másolható. A valódi újszerű érték, amit a Medistance megteremt,  ez az a közösség, mely egyéni meggyőződés alapján értékalapon jön létre.  A digitalizáció adta lehetőségek megjelenése egy tradicionális szektorban egy új típusú értékközösség létrejöttének lehetőségét adja meg. Mindig lépésekkel mások előtt gondolkodunk, és gondoskodunk.

Személyes gondoskodás

Az egészségünk legalább annyira fontos a hozzánk közel állóknak, mint saját magunknak. A legérzékenyebb adataink biztonságos megosztása biztosított azokkal, akik rólunk gondoskodnak.

Szabadság

Az egészséghez való jog alapjog. Medistance által megteremtett egészséggondozás lehetővé teszi a döntés és a folyamatos igénybevétel idejének, módjának és az egyéni kezdeményezésű egészségközösség létrehozásának szabadságát.

Elérhetőség

A mobil technológia, a tanácsadói, értékesítési pontok könnyű hozzáférhetősége és a kompetens és közvetlen ügyfélszolgálat lehetővé teszi, hogy mindig ott legyünk, amikor szükség van ránk.

Demokratikusság

A gyártók hiteles múltja is biztosíték  a minőség megtartására, szolgáltatásunkkal elérhetővé tesszük mindenki számára a személyre szabott egészséggondozást. Az egészségközösségek életre hívásával egy új típusú kapcsolódással biztonságos egészségügyi ellátást – egészséggondozásról -  biztosítunk.

Biztonság

Hosszútávon gondolkozunk és cselekszünk. A legkorszerűbb termékek, a folyamatos felügyelet a  megnyugtató gondoskodást és egészséggondozást biztosítja.

Piacvezetőhöz illeszkedő gondolkodás

A piacvezető pozíció nem eltávolodást jelent. Folyamatos számunkra a folyamatos megújulás és az állandó közelség az emberhez,  a legkorszerűbb fejlesztésekhez, hogy közösen  tehessünk a környezetért és tág értelemben a fenntartható egészségügyért.

Iránymutató szerep

Nemcsak a technológiai megoldások terén, hanem a társadalmi szintű felelős és tudatos gondolkozás megteremtése érdekében is zászlót bontunk.

Hazaiság

Magyarország gondolkodó nemzet. Abóth Oszkár, Kempelen Farkas, Rubik Ernő után hazai kezdeményező és felelős vállalatként célunk, hogy megmutassuk, hogy lehetséges hosszútávon értéket teremteni itthon és megmutatni, hogy  mindenki a sajt területén értéket hozhat létre és adhat tovább értéket a társadalom tagjaként.

Egyszerűség

Igazán innovatív az, aki  egy rendszer mögött álló komplex tudást a vízióból eredeztetve úgy le tud egyszerűsíteni, hogy a fogyasztók tömegének élményt, megoldást tud ezzel nyújtani. A Medistance a végfelhasználók számára egyszerűvé teszi a bonyolult és komplex egészségügyi rendszer elérhetőségét.

Vezető vállalatok közös értékteremtése

Egyes erős márkák  nagyobb befolyással rendelkeznek, mint egy kisebb ország GDP-je. Medistance az OMRON, az SAP márkák  high tech értékteremtő technológiai  márkák közössége.

Viziónárius gondolkodás – A Medistance a fenntartható egészségügy és  az egészségügyi innováció demokratizálását képviseli minden érdekcsoport és érintett irányában.

Komplexitás

Medistance értékeit és kompetenciaterületeit tekintve egyaránt komplex. A hazai egészségügy és egyének közötti hidat tölti be. Technológiai tartalmával és a mögötte álló Promecom vállalattal és a legnagyobb márkák szövetségével  teljes megoldási rendszereket kínál az egészségügynek és lakosságnak.

Kényelem

Medistance a fenntartható egészségügy és az egészségügyi innováció demokratizálását képviseli minden érdekcsoport és érintett irányában. A hosszútávú célkitűzések mellett a Medistance hivatott a mindennapok kényelméhez, a valódi „jólléthez” hozzájárulni.

Generációk összekapcsolása

A mai társadalom digitális bennszülöttjei a holnap gondoskodói. A fiatalok meg tudják tanítani az időseket a technológia használatára, az idősek pedig a fiatalokat a felelős gondolkodásra és gondoskodásra.

Medistance értékek Medistance értékek Medistance értékek Medistance értékek