A Medistance márka küldetése: Egészségmegőrzés, terápia, telemedicina, egészségügyi adatelemzés.

Újszerű értékteremtés az egészségügy területén a digitális világban.

Medistance az öntudatos, felelős, gondoskodó  emberek választása. Medistance márka küldetése, hogy megtanítson mindenkit  önmaga és egymás egészségéről a legmodernebb  technológia segítségével  gondolkodni és gondoskodni. A Medistance egy valódi közösség. Megadja azt a szabadságot, hogy eldönthessük, ki gondoskodjon rólunk.

Az egészség személyes ügy.

A Medistance személyes ügyünkön keresztül köt össze minket.

Medistance az egyre inkább korosodó társadalom tagjait  hozzásegíti ahhoz,  hogy  preventív életmód tanácsokkal, szükség esetén optimális orvosi terápiával gondozásban  részesüljenek. A fit és egészséges életmódot bemutatásával és az ehhez  kapcsolódó megoldásokkal  támogatja  a  fiatal generációt és a társadalom tagjait az egészségügyileg  veszélyeztetettek  és a valóban ápolásra szorulók mellett. Medistance márkánál kiemelt szerepet kap a legújabb technológiákkal együtt felnövő  új generáció edukációja, hiszen a digitális eszközök veleszületett használata mellett legalább olyan fontos szerepet kell kapnia a tudatos felelősségvállalásnak. A  fejlett társadalmak indikátora az egymásról való gondoskodás. Medistance márka ehhez a folyamatos egészséggondozással, mint új kategóriával járul hozzá. Azt szeretnénk, hogy egészségi  állapotunk jelzései, adatai a közösség minden, számunkra fontos szereplője részére egyszerűen, kényelmesen, folyamatosan és teljes biztonságban elérhetőek legyenek.

Az egészséggondozás mint új szemlélet kategória: a Medistance márka ígérete.

Megteremtjük a folyamatos egészséggondozás új, valós kategóriáját a társadalom tagjai részére klinikailag validált adatokon alapuló személyre szabott egészségmegőrző, gondozási és terápiakövető rendszer létrehozásával, megbízható, folyamatos elérhetővé tételével. Medistance márka ezzel az orvosszakma felé egy szakszerűen, praxisközösségben, telemedicinálisan, a családtagokkal csapatmunkában, egyéni célértékekkel kivitelezhető egészségügyi ellátás megszervezését jelenti. Mindez  technológiai szempontból  egy  mobil, online, valós időben, telemetriával mért egészségügyi adattovábbítás és az adatelemzést, riasztást, gondozási lépéseket vezérlő, optimalizáló, állandóan felügyelt infrastruktúra együttesében történik. Ez össztársadalmi szinten, valamint az egészségügyre vonatkozó költség- és folyamatok szintjén kontrollált, felelős, előre tekintő, átgondolt optimalizálást jelent.

Medistance küldetés