„A mi tevékenységünk alapvetően a humán erőforrásra fókuszál, tehát az ezzel kapcsolatos fenntarthatóság a mi projektjeinknek a célja. Az egészséggondozással kapcsolatos attitűdöt olyan irányba változtassuk meg az egyénnél és a közösségnél, vagy akár társadalmi szinten is, hogy ténylegesen tudatosan törődjünk és gondoskodjunk az egészségünkről. Ez nem egyszerű. Huszonöt éve Magyarországon azzal küzdünk, hogy arról kell meggyőzni a szakmát és az egyént is, hogy az egészség egy érték, ami magától nem újul meg folyamatosan, hanem erről gondoskodni kell. Ez a változás rendkívül sok dimenzióban kíván meg gondos tudásátadást.”

Mezei Rudolf, ügyvezető igazgató, Promecom Kft.

Egészséggondozás, társadalmi felelősségvállalás: A Medistance az egészséggondozás kategóriájának megteremtésével egyéni, közösségi, társadalmi szinten hozzájárul a hosszútávú jólét megvalósulásához a saját területén.

A Medistance a közösség felelősségét erősíti az egyén egészségéért, ezzel egyidőben elősegíti, hogy az egyén aktívan hozzájárulhasson saját, és közössége egészségének fenntartásához. A Medistance együttműködő partnereivel így közvetetten is hozzájárul az egészségügy és a nemzet egészségügyi állapotának felméréséhez, elemzéséhez, és folyamatos optimális gondozásához.

A Medistance ® rendszer partnercégei gondoskodnak a szenzitív egészségügyi adatok zártrendszerű továbbításáról és megfelelő kezeléséről. Az adatok hozzájárulnak az egészségügyi trendek megállapításához és az egészségügy közösségi szintű optimalizálásához (egészséggondozás, társadalmi felelősségvállalás).

Medistance küldetési nyilatkozat