A társaság 1992-ben alakult Promecom Kft néven. Fő tevékenységi köre: otthoni és professzionális egészségvédelmi diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, szépségápolási készülékek import disztribúciója, forgalmazása és szervizelése. A társaság az egészségvédelem területén komplex szolgáltatást kíván nyújtani, ezért termékválasztékát az egészséggondozás legújabb megoldásaival folyamatosan bővíti. termékkínálatban megtalálhatóak továbbá minőségbiztosított sporttáplálékok, bőrápoló termékcsaládok és intimhigiéniai termékek is.

Promecom cégfilozófiánk

Orvostechnikai műszerek, egészségvédelmi eszközök, egészségmegőrző berendezések: Az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése és kezelése nem csak az egyén, hanem a társadalom számára is fontos. Ezért egyre nagyobb hangsúly helyeződik a prevencióra, illetve ezzel összefüggésben az egyén egészségügyi állapotának folyamatos monitorozására és egészsége gondozására. A lakosság egészségi állapotának romlása, egyes betegségek előfordulásának ugrásszerű emelkedése megnöveli az igényt a korszerű, minőségbiztosított szervizháttérrel rendelkező, megbízható orvostechnikai műszerek, egészségvédelmi eszközök iránt. Társaságunk arra törekszik, hogy a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, valamint telemedicinális eljárások beépüljenek cégünk tevékenységébe, termékpalettájába.

A társaság minőségpolitikája

A társaság kialakította az MSZ EN ISO szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszert abból a célból, hogy teljes körű és kiemelkedő minőségi színvonalú szolgáltatást nyújtson az otthoni és professzionális egészségvédelmi berendezések importja, kereskedelme, vevőszolgálata és szervize területén. Ez biztosítja a vevők igényeinek körültekintő figyelembevételét, valamint partnereink megelégedettségének elnyerését.

Minősítések, tanúsítványok, ajánlások

Hypertoniai Világszövetség ajánlása; Magyar Hypertonia Társaság Méréstechnikai Munkacsoport minősítése; Semmelweis Orvostudományi Egyetem Családorvosi Tanszék ajánlása; Klinikai validáció; CE megfelelőségi jelölés; Magyar Elektrotechnikai Ellenőrző Intézet.

Mintaterem, vevőszolgálat, szakszerviz és elérhetőségeink

A cég központjában mintaterem, vevőszolgálat és minőségbiztosított szerviz működik, ahol az EU orvostechnikai készülékekre vonatkozó szabvány szerinti készülék javítás, kalibrálás és hitelesítés történik. A digitális vérnyomásmérők, lázmérők kalibrálását intézmények részére a szerviz dokumentáltan hitelesített etalonokkal végzi. A mintateremben termékeink teljes választéka megtekinthető, kipróbálható és a vevőszolgálaton megvásárolható magánszemélyek által is. Szakszervizünk az általunk forgalmazott összes termék, és minden típusú vérnyomásmérő készülék javításával és tartozékcseréjével foglalkozik.